There was an error in this gadget

Wednesday, April 13, 2011

assalamualaikum.....ape khbr anok2 semua...hahhah.....korg ape kes??ade kes nk kena handle x minggu ni...??mentang2 la blja LAW education...kihkih......ok2.....straight to the point, aku sbnrnye da siap wat asgment, cume ade lg 1 asgment kena wat, tp yg ni xwajib la....nk wat pon boleh, xnk wat pon xpe...kihkih.....begitu baik hati lecturer aku kan...??bgus2.....syg lecturer itu.....huhuh.....so, ape yg aku nk bebel kan arini , xde ape kot....sj je nk update blo, dh lme sgt xmenaip bog, asik menaip facebuku jek.....pastu asgment...hahaa....
aku nk cite skit lorh psl ape yg aku dah wat last week,sbb last week xingt nk update blog and lagi satu wifi xleh blah...huhuh...so, xleh la nk update blog, okeh....
ok, berbalik cite aku td, minggu lepas, aku wat PSM, 4 kali kena reject, sedih2....xyah cite ah bpe kali aku kena print byk3 kan......dh bpe byk duit aku membazir gara2 PSM....huhu....pasni nk kena spend RM200, PSM punye pasal...xpela...sanggup keje....hahaha.....xpela...tu hasil keje aku kan,so aku kena la melabur lebih skit, bkn xberbaloi kan....berbaloi jgk pe...huhuhu....
aku dah xsabar nk blah dr UTM ni, tp kadang2 sedih jgk, sbb adik2 aku tu, sape la nk jage dorg nnti ek...hehehe..... T___T



sedih nk tgglkan adik2.....nnti konvo, jgn lupe dtg tau....huhuhu....bwk teddy bear n bunga ros...hahahha...........lagi 3minggu aku duk cni, pejam celik pejam celik, sekejap je kan......mcm smlm je br kenal.....hurmm...xpela.... akak doakn adik2 sihat sllu n happy jek..k??xmo sedih2......huhu.....
mne yg ade mslh tu, kongsi2 la ngn akak k....mne tau kot2 akak leh tolong.,,,,
lagi 1, akak nk mintak maaf byk2 kot2 ade wat slh n silap ngn korg. akk ni mnusia biasa jek,,,,,msti ade wat slh ngn korg kan, smpai korg terasa ke hape ke.....injured hati ke ape ke kan...huhu...

ok la beb......smpai cni je la....nnti den taip laie yo.......kihkih(ckp somban lak den ni)eee
ok la....daa....
wassalam......adios....amigo......

No comments:

Post a Comment