There was an error in this gadget

Sunday, March 20, 2011

TENSION!!!!

salam semua.............pa khbr korg arini........huhuhu..
sbnrnye xde pe yg tension pon.....aku ngh tension nk wat LAW ni.....ngn finance xsiap lg, PSM xapprove lg soklan....ish3...tension2.....setan plak duk bgayut kat mata nk suh tido...kalu tido mcm mne nk siapkan LAW!!!!esk hntr kowt!!!huhuhu...minggu depan aku balik KG la...nk hntr borg soal selidik..hehehe.....smbil2 lyn lagu PUSSYCATDOLLS ni...best jgk...hehe..lgu lme2....huhu....teringat zaman Form6 dolu2 kan.....hehehhe.....
" i will survive!!!" yes..i will....arini aku beli buku br, "life is an open secret: Think about it"....lom bce lg..sbb byk keje....nnti aku da bce aku kongsi2 ngn korg ek....ape2 hal pon...slmt maju jaya....semoga kite semua menuju ke depan, jgn menuju ke blkg!!hahahaha.......sengal......!!!

sape2 nk tlg aku tu sile2 la yerkk...........huhuhuhhu

Wednesday, March 16, 2011

die syg aku ke??......... (^__^)

salam semua..............ape khbr korg??xde follower lg ni.....sedih2....huhuhu.....aku nk cite skit, ex BF aku still syg aku...hehee....tp, aku xtau la.....syg ke x kat die...die dah lukakn hati aku.....nk syg ke x ek??huhuh.......aku dpt tau dr sorg mber ni la......die sllu jd pemerhati utk ex BF aku....kihkih...klakar jek....ptg td, smpai ke kat kafe, die tnye aku......
Minah D : " mne ko pergi lme xnmpk?"
AKU : "ade je kat bilik, da 3hri xtrun, mkn mggi je kat bilik...huhuh" alih2, terus die tye,
Minah D : " ko nk duit x?"
aku mcm pelik la.....nape plk minah ni tibe2 tye aku nk duit x??org nk bg, luas pdg bola aku tadahkan.....hahahha....nmun, dgn muka ketat aku ckp,.....
AKU : " sape bgi?"
Minah D : " si A(ex BF aku la ni) yg bg", tibe2 aku terus xjd amik....heheheh.....aku ckp, ngn muka selambe badak air,
AKU : "knp die nk bg lak??humrmmm....xpela....xpyh k....aku xnk susahkan sape2"
Minah D : " amik jela, org da bg"........
AKU : " aku ckp xnk, xyah la..."aku blah la...cr mknan,lapar dowh...
pastu, aku g jupe ex BF aku tuh,
AKU : " nape nk bg duit kat org??"
Ex BF:: " dgr awk xde duit, sy bg la"
AKU : "xpe,xyah susah2, xmati lg kalu xmkn nasi 3hari....."
jahat ke ah ayat aku??huhuhuh

xpela beb........aku tido dlu,esk kelas pg....kul 10......huhuhu........